Національна збірна України вже знаходиться у Львові, де 9 вересня у матчі 2 туру Ліги націй зіграє проти команди Словаччини.

Збірна України успішно прилетіла до Львова. Літак з командою на борту приземлився в місцевому аеропорту.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Увечері наставник команди Андрій Шевченко планує провести тренування, оскільки у тренера було мало часу перед першим поєдинком, щоб провести достатню кількість занять з підопічними. Гравці будуть розділені на дві групи.

Поєдинок Україна – Словаччина пройде на Арені Львів у неділю, 9 вересня. Початок матчу о 16:00. До речі, матч пройде при порожніх трибунах згідно з рішенням УЄФА.

Нагадаємо, 6 вересня в чеському Брно відбувся матч Ліги націй між збірними Чехії та України.

При неймовірній підтримці українських фанатів, які завітали до Чехії, хлопці Андрія Шевченка показали класний футбол.

На швидкий гол форварда Роми Патрика Шика українці відповіли точним ударом Євгена Коноплянки на 45-й хвилині матчу.

У другій половині зустрічі на полі домінували українці, що в вилилося в ще один гол в доданий тепер уже до другого тайму час. На цей раз м'яч забив Олександр Зінченко!

Як підсумок, 1:2 - виїзна перемога збірної України, яка наступний матч Ліги націй проведе 9 вересня в Україні проти збірної Словаччини.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.