Захисник збірної України Євген Хачеріді був змушений залишити розташування національної команди після перемоги над збірною Чехії в Лізі націй.

Євген покинув розташування "жовто-синіх" через ушкодження, повідомляє прес-служба ФФУ. Повідомляється, що футболіст відчув дискомфорт під час ранкової розминки в день матчу зі збірною Чехії.

Пізніше лікарі діагностували у Хачеріді розтягнення м'яза стегна і він не зміг допомогти своїй команді в матчі Ліги націй проти Чехії, проте замінити його в заявці на матч з 23-х гравців на іншого виконавця (Василя Кравця) не дозволяв регламент змагань.

Сьогодні Хачеріді разом з командою вилетів чартерним рейсом з Брно. Коли літак приземлився у Львові, захисник попрощався з партнерами по команді, продовживши політ у Київ разом з делегацією ФФУ.

Нагадаємо, 6 вересня в чеському Брно відбувся матч Ліги націй між збірними Чехії та України.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

При неймовірній підтримці українських фанатів, які завітали до Чехії, хлопці Андрія Шевченка показали класний футбол.

На швидкий гол форварда Роми Патрика Шика українці відповіли точним ударом Євгена Коноплянки на 45-й хвилині матчу.

У другій половині зустрічі на полі домінували українці, що в вилилося в ще один гол в доданий тепер уже до другого тайму час. На цей раз м'яч забив Олександр Зінченко!

Як підсумок, 1:2 - виїзна перемога збірної України, яка наступний матч Ліги націй проведе 9 вересня в Україні проти збірної Словаччини.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.