Відома українська спортсменка Олена Костевич завоювала почесне звання чемпіонки світу зі спортивної стрільби.

На чемпіонаті світу наша спортсменка, за відмінну стрільбу з пістолета на дистанції 25 метрів, отримала золоту медаль. Відомо, що чемпіонат проходить у Ченгвоні (Південна Корея).

Так, у запеклій фінальній боротьбі з результатом 37 влучень і трьома shot-off українка все-таки обійшла росіянку Віталіну Бацарашкину. Третє місце у Дорін Веннекамп з Німеччини.

Олена Костевич

Це вже друга особиста золота медаль Костевич на турнірі і друга ліцензія на Олімпійські ігри-2020. Крім того, в Ченгвоні Костевич разом з Олегом Омельчуком здобула "бронзу" у стрільбі з пневматичного пістолета серед змішаних команд. У фіналі українські спортсмени поступилися представникам Росії і Китаю, але обійшли команди Сербії та Іспанії.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в котрий раз ми можемо пишатися нашими спортсменками, адже українські легкоатлетки Наталія Прищепа і Ганна Плотиціна здобули золоті медалі на престижному турнірі в італійській Падуї.

Відомо, що Прищепа пробігла швидше за всіх дистанцію 800 метрів з результатом 2.00,37 хв. Вона випередила на 0,44 секунди Лігу Вельвере з Латвії. Наталя Прищепа є чинною чемпіонкою Європи на цій дистанції.

Ганна Плотиціна завоювала "золото" на дистанції 100 метрів з бар'єрами. Її результат 13,13 секунди дозволив їй випередити італійку Люминозу Больо на 0,12 секунди.

Юлія Левченко і Катерина Табашник також зуміли завоювати медалі турніру в Падуї. Левченко з результатом 1,93 метра стала третьою, а Табашник взяла висоту в 1,95 метра і виграла "срібло".

Варто нагадати, що в першому турі Відкритого чемпіонату США з тенісу 31-я ракетка світу Алізе Корне отримала несподіване попередження від судді на вишці за те, що зняла на корті майку. На суддю обрушився шквал критики, незважаючи на те, що він всього лише слідував літері правил. Тепер це правило, судячи з усього, більше не існує.

28-річна француженка грала свій перший матч на турнірі в 38-градусну спеку і в перерві між другим і третім сетами пішла в роздягальню, щоб переодягнутися. Повернувшись на корт, вона виявила, що одягла майку навиворіт, тут же зняла її і одягла як треба.

Нагадаємо, Світоліна здобула непросту перемогу на престижному турнірі US Open.

Як повідомляв Знай.uа, трагічно померла чемпіонка Олімпійських ігор.

Знай.uа писав, в Україні легалізували покер.