Українець Сергій Стаховський разом з австралійцем Меттом Рідом стали переможцями парного турніру ATP Challenger у французькому Кассисі.

У фінальному матчі вони обіграли Марк-Андреа Хюслера з Швейцарії і португальця Гонсало Олівейру – 2:0 (6:2, 6:3).

Варто відзначити, що наступного тижня Стаховський візьме участь у матчі Кубка Девіса проти Португалії, так що його форма обнадіює.

У поточному сезоні Стаховський став переможцем "челенджера" в Ілкли в одиночному розряді, а в парі дійшов до фіналу в Остраві разом з чехом Лукашем Росолом.

Світоліна розповіла, скільки платить своїй команді

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла, скільки витрачає на утримання своєї команди.

"Це дуже депресивне питання, тому що дуже багато грошей іде на команду. Є п'ять людей. Є тато, який рахує всі мої витрати, гроші. Я дуже рідко дивлюся на банківський рахунок. Але ми, напевно, ще не дійшли до того моменту, коли мені скажуть: "Ні, чартеру не буде, буде економ-клас". Але тато тримає мене в курсі всіх фінансових питань.

Це десь між 250 і 300 тисяч на рік. Це перельоти, готелі, витрати, зарплати… Вони живуть у чорній ікрі", – розповіла Світоліна.

Як повідомляв Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.