9 вересня збірна України проведе свій другий матч у дебютному розіграші Ліги націй проти збірної Словаччини. Трансляція матчу розпочнеться на РБК-Україна в 16:00, дивитися поєдинок можна на телеканалах "Україна" і "Футбол 1". Букмекери віддають перевагу підопічним Андрія Шевченка.

Гра розпочнеться о 16:00 у Львові на стадіоні "Арена Львів".

У дебютному матчі Ліги націй збірна України вирвала на 93 хвилині перемогу у команди Чехії. Поєдинок Ліги націй проти словаків підопічні Андрія Шевченка проведуть при порожніх трибунах "Арени Львів".

На матчі буде працювати бригада рефері з Греції на чолі з 39-річним Анастасіосом Сидиропулосом. На лініях йому будуть допомагати Поліхронис Костарас і Лазарос Дімітриадис. Додаткові асистенти - Іоанніс Пападопулос і Атанасіос Цилос.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Збірні України та Словаччини визначилися з варіантами форм на матч. Українці зіграють у своїй основній, жовтій екіпіровці, а словаки вийдуть на гру в біло-синій формі.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко: "У нас був непростий матч в Чехії, ми віддали багато енергії. Важливо, щоб всі відновилися. У нас є футболісти, які не завжди грають у своїх клубах. Будемо це враховувати. Тим, хто виходив в основі, але не грає в клубі, буде важкувато. Будемо дивитися, розмовляти і визначати склад. Не виключено, що будуть зміни".

Головний тренер збірної Словаччини Ян Козак: "Наша збірна виступала з командою України в одній групі у відборі до Євро-2016, тому ми добре знайомі з суперником. До того ж був ще товариський матч між нашими командами. Склад української збірної з тих пір змінився незначно. Так, у колектив приходять нові виконавці, але схема гри не змінюється. Втім, можу сказати, що Україна значно додала в динаміці дій з м'ячем".

Орієнтовні склади:

Україна: Пятов - Караваєв, Кривцов, Ракицький, Матвієнко - Степаненко, Малиновський - Ярмоленко, Марлос, Коноплянка - Яремчук.

Словаччина: Козачик - Губочан, Шкртел, Хитка, Мазань - Куцка, Гросовски, Хамшик - Руснак, Німець, Вайсс.

8 вересня в Лондоні на "Уемблі" в рамках Ліги націй збірна Англії приймала збірну Іспанії. Господарі поля програли матч з рахунком 1:2, а всі м'ячі були забиті в першому таймі.

На гол Маркуса Рашфорд на 11-й хвилині іспанці відповіли точними ударами у виконанні Сауля Ніньєса і Родріго на 13-й і 32-й хвилинах.

Матч завершився з рахунком 1:2 на користь Іспанії.

Всі матчі Ліги націй (8 вересня)

Швейцарія - Ісландія - 6:0

Англія - ​​Іспанія - 1:2

Північна Ірландія - Боснія і Герцеговина - 1:2

Фінляндія - Угорщина - 1:0

Естонія - Греція - 0:1

Білорусь - Сан-Марино - 5:0

Люксембург - Молдова - 4:0

Нагадаємо, 6 вересня в чеському Брно відбувся матч Ліги націй між збірними Чехії та України.

При неймовірній підтримці українських фанатів, які завітали до Чехії, хлопці Андрія Шевченка показали класний футбол.

На швидкий гол форварда Роми Патрика Шика українці відповіли точним ударом Євгена Коноплянки на 45-й хвилині матчу.

У другій половині зустрічі на полі домінували українці, що в вилилося в ще один гол в доданий тепер уже до другого тайму час. На цей раз м'яч забив Олександр Зінченко!

Як підсумок, 1:2 - виїзна перемога збірної України, яка наступний матч Ліги націй проведе 9 вересня в Україні, у Львові, проти збірної Словаччини.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.