На 52-й хвилині матчу першого туру Ліги націй між Англією та Іспанією захисник англійців Люк Шоу зіткнувся з Карвахалем, після чого впав на газон і вже не зміг піднятися.

Шість лікарів тривалий час рятували гравця, а потім зафіксували йому шию, одягли кисневу маску і на ношах винесли з поля.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шоу, на щастя, вже в порядку і так прокоментував свій стан:

"Спасибі всім за вашу любов і підтримку. Я в порядку і перебуваю в кращих руках.

Я – боєць, тому скоро повернуся", – написав Шоу в твіттері.

8 вересня в Лондоні на "Уемблі" в рамках Ліги націй збірна Англії приймала збірну Іспанії. Господарі поля програли матч з рахунком 1:2, а всі м'ячі були забиті в першому таймі.

На гол Маркуса Рашфорд на 11-й хвилині іспанці відповіли точними ударами у виконанні Сауля Ніньєса і Родріго на 13-й і 32-й хвилинах.

Матч завершився з рахунком 1:2 на користь Іспанії.

Всі матчі Ліги націй (8 вересня)

Швейцарія - Ісландія - 6:0

Англія - ​​Іспанія - 1:2

Північна Ірландія - Боснія і Герцеговина - 1:2

Фінляндія - Угорщина - 1:0

Естонія - Греція - 0:1

Білорусь - Сан-Марино - 5:0

Люксембург - Молдова - 4:0

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.