Росіяни запросили легенду світового боксу Майка Тайсона в Росію, а саме в Челябінську область, на відкриття фізкультурно-оздоровчого комплексу. На прес-конференції, присвяченій заходу, не обійшлося без провокативних запитань, щодо того, кого Майк Тайсон сьогодні вважає найсильнішим і кращим боксером у світі.

Тайсон без зволікання відповів, що, якщо не брати до уваги вагову категорію, а в цілому оцінювати боксерів, то найкращим є хлопець з України – Василь Ломаченко. "Він заслуговує на найвищі оцінки, тому що володіє неперевершеним стилем", - цитує Тайсона replyua.net. На думку Залізного Майка, також хороший бокс показує Еррол Спенс, але він поки що ще не конкурент Ломаченка, на сьогодні Василь – кращий.

Майк Тайсон виявився не єдиним, хто приємно вражений талантом Василя Ломаченка. Не так давно такі відомі зірки американського кіно, як Сильвестр Сталлоне і Арнольд Шварценеггер висловилися в підтримку українця, назвавши його кращим боксером сучасності.

Тайсон також у січневому інтерв'ю заявив, що Ломаченко - найкращий.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що американський боксер Шеннон Бріггс викликав на бій Володимира Кличка.

"Кажуть, Пиріг думає про повернення. Він знову буде гребти, а я міг би вийти і подивитися, як він виглядає. Мені сказали, через рік Кличко повернувся до спарингів, рухаючись з різними пирогами. Якщо він хоче зробити камбек, тоді ми теж повернемося. Я їм те, що ти їж. Зима близько.

Час починати копатися у подіях без запрошення. Можеш їсти і пити так, ніби я зав'язав. Я подзвонив Володимиру по телефону, а він намагався змінити свій голос. Я сказав, припини, Чемп, я знаю, це ти. Він сказав, що просто хоче отримати кілька боїв і подивитися, що у нього залишилося. Я сказав, не в мою зміну, Чемп", – написав Бріггс в instagram.

Нагадаємо, 16 жовтня 2010 року Віталій Кличко захистив титул чемпіона світу за версією WBC, перемігши Бріггса за очками.

На даний момент Володимир Кличко регулярно тренується і проводить спаринги, незважаючи на те, що рік тому завершив кар'єру.

Як повідомляв Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.