Колишній головний тренер мадридського Реала Зінедін Зідан все ще може очолити англійський Манчестер Юнайтед, повідомляє The Mirror. За даними джерела, такий варіант обговорюється керівництвом манкуніанців, якщо результати під керівництвом португальця Жозе Моурінью не будуть налагоджуватися.

Також є інформація, що Зізу вже склав список тих гравців, яких спробує переманити в МЮ. Мова йде про Тоні Крооса, Тіагу Алькантару, Хамеса Родрігеса і Эдинсона Кавані.

У Сане и его жены родилась дочь

У півзахисника Манчестер Сіті і збірної Німеччини Лероя Сане народилася дочка, повідомляє Bild.

Дівчина футболіста народила дівчинку 7 вересня. Пара назвала дитину Ріо Стелою.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У зв'язку з пологами 22-річний Сане залишив розташування збірної, попередньо поговоривши з головним тренером команди Йоахімом Льовом. Таким чином Сане пропустить матч проти збірної Перу 9 вересня.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.