Захисник резервної команди клубу елітного французького дивізіону Сент-Етьєн Вільям Гоміс (на фото) загинув у перестрілці. 19-річний француз із сенегальским корінням був застрелений разом з 14-річним підлітком в передмісті Тулона Ла-Сен-сюр-Мер, повідомляє Var-Martin з посиланням на колишнього скаута "зелених" Мохамеда Айт-Хиду.

Конфлікт стався в ніч з 9-го на 10 вересня. За повідомленнями поліції, Гоміс разом з другом їхав в машині, та в один момент з ними порівнявся інший автомобіль, в якому сиділи люди в каптурах з вогнепальною зброєю. Вони розстріляли автомобіль Гоміса — на місці події виявили 24 гільзи від автомата Калашникова. Імовірно, це було зведенням рахунків. Декілька тижнів тому від вогнепального поранення помер молодший брат Вільяма.

За уточненими даними, Вільям не був родичем колишнього форварда Ліона і Галатасарая Бафетімбі Гоміса, в активі якого 12 м'ячів і три м'ячі у складі національної збірної Франції.

Суд Нью-Йорка визнав грузинського боксера Автанділа Хурцидзе членом російського кримінального синдикату і засудив до 10 років позбавлення волі.

Про це на своїй сторінці в «Твіттері» написав журналіст Yahoo Sports Ден Ветцель.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє «Інтерпрессньюс», в липні минулого року в Нью-Йорку було затримано 15 грузинів, які звинувачували у членстві в російському кримінальному синдикаті. Серед них були і два грузинські спортсмени – Автанділ Хурцидзе і Леван Макашвили. Макашвили в результаті відпустили.

18 боїв на професійному рівні Автанділ Хурцидзе провів в Україні. Чемпіон світу за версією IBO (2011), тимчасовий чемпіон світу за версією WBO (2017—н. в.) в середній вазі. Володар титулів чемпіона за версіями WBO International (2016—2017), WBC Silver (2011) і WBA Inter-Continental (2008—2010) в середній вазі.

Як повідомляв Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.