Головний тренер англійського Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью перед матчем Ліги націй Англія - Іспанія (1:2), який 8 вересня відбувся на знаменитому "Уемблі", потрапив у комічну ситуацію.

Португальський тренер вирішив перетнути "напролом" лінію огорожі, однак не розрахував свої сили, зачепився ногою і розтягнувся на плитці.

Відео конфузу закарбувало AS TV.

Співробітники стадіону тут же допомогли тренеру "червоних дияволів" піднятися, а Жозе Моурінью не залишалося нічого іншого, як посміхатися під спалахами камер смартфонів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

8 вересня в Лондоні на "Уемблі" в рамках Ліги націй збірна Англії приймала збірну Іспанії. Господарі поля програли матч з рахунком 1:2, а всі м'ячі були забиті в першому таймі.

На гол Маркуса Рашфорд на 11-й хвилині іспанці відповіли точними ударами у виконанні Сауля Ніньєса і Родріго на 13-й і 32-й хвилинах.

Матч завершився з рахунком 1:2 на користь Іспанії.

Всі матчі Ліги націй (8 вересня)

Швейцарія - Ісландія - 6:0

Англія - ​​Іспанія - 1:2

Північна Ірландія - Боснія і Герцеговина - 1:2

Фінляндія - Угорщина - 1:0

Естонія - Греція - 0:1

Білорусь - Сан-Марино - 5:0

Люксембург - Молдова - 4:0

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.