Офіційно про бій між Олександром Усиком і Тоні Беллью ще не оголошено, але український боксер готується до цієї дуелі і дає зрозуміти, що він пройде в Лондоні.

Усик опублікував у себе в інстаграмі фото, на якому він знаходиться в басейні. Так українець підтримує себе у відмінній формі і збирається виграти у непростого суперника з Ліверпуля на його території.

Наступний бій Олександра Усика

Олександр Усик (15-0, 11 КО) мав провести наступний бій проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО).

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Промоутери боксерів ведуть переговори про організацію цього поєдинку. Орієнтовна дата бою Усика з Беллью – 10 або 17 листопада.

Промоутер Беллью Едді Хірн заявив, що цей бій, найімовірніше, пройде в Лондоні (Британія).

"Ні, Ліверпуль занадто малий, ймовірно, в Лондоні. Ми працюємо над деякими речами, ми близькі до підписання контракту. Беллью йде на пенсію. Після того як Усик став абсолютним чемпіоном і назвав його ім'я, поєдинок був у роботі.

Беллью вірить, що поб'є Усика. Якщо він зробить це, то стане абсолютним чемпіоном і номером один pound-for-pound. Інтернет вибухне. Він хлопець, який підносить сюрпризи, один за іншим. Це небезпечний і почесний поєдинок, один з найкращих поєдинків у світі боксу зараз. Я, як егоїстичний промоутер, з радістю зроблю цей бій", – передає слова Хірна IFL TV.

Нагадаємо, раніше Беллью розповів, яким чином має намір перемогти Олександра Усика.

"Виграю ударом в підборіддя. Усик повільний при лоу-панчі, тут не може бути двох думок. Мені не важливо, що кажуть інші. Я більш сильний панчер, ніж Гассієв, а Усик – не Девід Хей", – заявив Беллью в інтерв'ю talkSPORT.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.