УЄФА відкрив дисциплінарну справу за підсумками матчу Ліги націй між збірними Чехії та України (1:2) відносно обох сторін, повідомляється на офіційному сайті організації. Справу буде розглянуто 27 вересня.

Щодо чеської сторони відкрито справу за затримку початку матчу, вибігання вболівальників на поле, недостатню організацію (відсутність стюардів) зустрічі і блокування проходів на арені.

Проти української сторони розпочато розгляд за використання фанатами піротехніки, кидання різних предметів на полі, вибігання фанатів на полі, вандалізм і порушення вболівальниками правил поведінки.

Нагадаємо, 9 вересня у Львові на "Арені Львів" у рамках Ліги націй грали збірні України з Словаччини.

При невеликому домінування українців справа в матчі йшло до того, що все ж він завершиться нульовою нічиєю.

Але під завісу зустрічі на поле вийшов Віктор Циганков, який замінив Євгена Коноплянку.

І заміна спрацювала! Вітя заробив пенальті, який на 80-й хвилині реалізував Андрій Ярмоленко!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як підсумок, 1:0 - перемога збірної України!

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.