Американська актриса Меріл Стріп побувала на фінальному матчі US Open між Новаком Джоковичем і Хуаном-Мартіном дель Потро.

Поєдинок виграв серб Джокович з рахунком 3:0 (6:3, 7:6, 6:3). Хоч аргентинцеві не вдалося виграти жодної партії, все ж на корті точилася серйозна боротьба і вболівальники отримували задоволення від тенісу.

Меріл Стріп - одна з тих, хто дуже емоційно сприймає яскраві розіграші.

Камери зняли одну з емоцій зірки Голлівуду.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Сербський тенісист Новак Джокович здобув перемогу у фіналі Відкритого чемпіонату США, який пройшов у Нью-Йорку. Шоста ракетка турніру переміг володаря третього номера посіву аргентинця Хуана Мартіна дель Потро з рахунком 3:0 (6:3, 7:6, 6:3). Суперники провели на корті 3 години 15 хвилин.

Для 31-річного серба цей титул став третім у кар'єрі на US Open і 14-м – у рамках турнірів Великого шолома.

Джокович після перемоги заявив, що він дуже радий зрівнятися з американцем Пітом Сампрасом за кількістю перемог у фіналах одиночного розряду на "Шоломах". Більше таких трофеїв тільки у іспанця Рафаеля Надаля (17) і швейцарця Роджера Федерера (20).

"Сампрас – одна з найбільших легенд, які коли-небудь грали у теніс. Він був моїм кумиром у дитинстві. Першим, що я бачив з тенісу по телевізору, був його перший або другий Вімблдонський турнір. Це надихнуло мене почати грати в теніс", – сказав Джокович.

"Мені дуже важливо, що я тепер зрівнявся з ним за кількістю титулів Великого шолома. Це дійсно неймовірно, коли про це думаєш. Я бачив, як він виграв один зі своїх перших Вімблдонів, і я виріс, граючи і думаючи, що одного разу я зможу зробити те, що він робить", – додав серб.

Як повідомляв Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.