З остаточним оформленням угоди по перехід у московський Спартак екс-захисника лондонського Челсі та збірної Англії Джона Террі виникли певні труднощі.

Ніяких питань за контрактом у 37-річного футболіста немає, медогляд в римській клініці "Вілла Стюарт" також пройдено успішно. Пауза ж з офіційним оголошенням переходу пов'язана з тим, що у Джона Террі і його сім'ї виникли сумніви про доцільність переїзду в Росію на тлі численних негативних публікацій про цю країну в англійських ЗМІ.

Угоду можна укласти до 14 вересня. Не пізніше цього терміну москвичі повинні звернутися до комітету РФС по статусу гравців, який повинен дозволити заявити англійського захисника поза заявочної кампанії.

8 вересня в Лондоні на "Уемблі" в рамках Ліги націй збірна Англії приймала збірну Іспанії. Господарі поля програли матч з рахунком 1:2, а всі м'ячі були забиті в першому таймі.

На гол Маркуса Рашфорд на 11-й хвилині іспанці відповіли точними ударами у виконанні Сауля Ніньєса і Родріго на 13-й і 32-й хвилинах.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Матч завершився з рахунком 1:2 на користь Іспанії.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.