Президент Асоціації європейських клубів Андреа Аньєллі заявив, що УЄФА дає добро на створення третього єврокубкового турніру, який буде додано до вже існуючих - Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

"Ми чекали схвалення від УЄФА і "зелений світ" був дан на створення третього турніру, завдяки якому візьмуть участь 96 клубів починаючи з сезону-2021/22", - цитує Аньєллі Football-Italia.

Формат турніру ще не відомий, але очікується, що він може бути схожий на Кубок володарів кубків, який проводився до сезону-1998/99.

Безлади на стадіоні

УЄФА відкрив дисциплінарну справу за підсумками матчу Ліги націй між збірними Чехії та України (1:2) відносно обох сторін, повідомляється на офіційному сайті організації. Справу буде розглянуто 27 вересня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Щодо чеської сторони відкрито справу за затримку початку матчу, вибігання вболівальників на поле, недостатню організацію (відсутність стюардів) зустрічі і блокування проходів на арені.

Проти української сторони розпочато розгляд за використання фанатами піротехніки, кидання різних предметів на полі, вибігання фанатів на полі, вандалізм і порушення вболівальниками правил поведінки.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.