Екс-чемпіон світу британець Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) впевнений у своїй перемозі над абсолютним чемпіоном у важкій вазі Олександром Усиком (15-0, 11 КО).

У своїй колонці на BBC Sport Беллью написав, що розуміє, що не є фаворитом у цьому поєдинку, але впевнений у своїй перемозі.

Олександр Усик
Олександр Усик

"На мене очікує бій з неймовірним спортсменом. З феноменом. Він взяв свій аматорський стиль, завдяки якому виграв Олімпійські ігри, і успішно переніс у професіонали.

Але це не означає, що в рингу я буду захоплюватися його діями чи намагатися вижити. Я змушу його викластися по максимуму. Подивимося, з якого тіста він зроблений. Подивимося, як він поведеться, коли в рингу особливо жарко.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Я падав, піднімався з настилу, у мене було стільки розсічень, я програвав за суддівськими записками. Я пройшов все, що тільки можна собі уявити в професійному боксі. І я сильно сумніваюся, що у нього є такий же досвід.

Зізнатися, я не чув жодного кореспондента, який вважав би мене фаворитом в майбутній сутичці. Але мене весь час списують з рахунків.

Тоні Беллью
Тоні Беллью

Я не роздумуючи підписався на цей бій. Якщо я програю, а це цілком реально. Так ось... Якщо я програю, значить, так тому і бути. Але я знаю, що отримаю перемогу. Не знаю як. Але я знаю, що доберуся до нього.

Звичайно ж, я дивився багато його боїв. Скажу чесно, він знайде в моєму боксі в рази більше дірок, ніж я знайду в його боксі. Але у мене є те, чого немає у нього – разовий нокаутуючий удар – я можу вирубити цього хлопця одним попаданням. Знаєте, як воно буває. Всього мить. Всього одна помилка. Всього одна секунда. І все - він на канвасі", - написав Беллью.

Олександр Усик
Олександр Усик

Повідомлялося, що WBA зобов'язала абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (15-0, 11 КО) провести бій проти росіянина Дениса Лебедєва. Промоутер українця Олександр Красюк, прокоментував таке рішення.

"WBA зобов'язала нас вступити у переговори, що вимагає резолюція організації. Але оскільки в Усика запланований поєдинок з Ентоні Беллью, а у Лебедєва заплановано свій бій, то, ймовірно, що ми ці переговори трошки відстрочимо.

Адже WBA зобов'язує проводити переговори не персон, а чемпіона і претендента, а яка особистість займає цей пост – вже питання часу: сьогодні один, а завтра інший. А резолюція має стосунок до власника поясу, а не до конкретної персони.

Буде пояс WBA на кону в поєдинку з Беллью? Так, всі чотири пояси Олександра будуть на кону", - заявив Красюк у коментарі Сегодня.

Нагадаємо, Олександр Усик здобув звання суперчемпіона WBO.

Олександр Усик
Олександр Усик

"Голосування вже відбулося і Усик став суперчемпіоном. Він отримає спеціальний пояс. Також, ґрунтуючись на правилах WBO, його промоутер може звернутися до чемпіонський комітет з проханням зробити Усика обов'язковим претендентом на пояс у суперважкій вазі", – передає слова представника Всесвітньої боксерської організації talkSPORT.

Зазначимо, що володарем поясу WBO у надважкій вазі є британець Ентоні Джошуа (21-0, 20 KO).

Наступний бій Олександра Усика

Олександр Усик (15-0, 11 КО) мав провести наступний бій проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО).

Промоутери боксерів ведуть переговори про організацію цього поєдинку. Орієнтовна дата бою Усика з Беллью – 10 або 17 листопада.

Промоутер Беллью Едді Хірн заявив, що цей бій, найімовірніше, пройде в Лондоні (Британія).

"Ні, Ліверпуль занадто малий, ймовірно, в Лондоні. Ми працюємо над деякими речами, ми близькі до підписання контракту. Беллью йде на пенсію. Після того як Усик став абсолютним чемпіоном і назвав його ім'я, поєдинок був у роботі.

Беллью вірить, що поб'є Усика. Якщо він зробить це, то стане абсолютним чемпіоном і номером один pound-for-pound. Інтернет вибухне. Він хлопець, який підносить сюрпризи, один за іншим. Це небезпечний і почесний поєдинок, один з найкращих поєдинків у світі боксу зараз. Я, як егоїстичний промоутер, з радістю зроблю цей бій", – передає слова Хірна IFL TV.

Нагадаємо, раніше Беллью розповів, яким чином має намір перемогти Олександра Усика.

Тоні Беллью
Тоні Беллью

"Виграю ударом в підборіддя. Усик повільний при лоу-панчі, тут не може бути двох думок. Мені не важливо, що кажуть інші. Я більш сильний панчер, ніж Гассієв, а Усик – не Девід Хей", – заявив Беллью в інтерв'ю talkSPORT.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.