Збірна України (U-21) вдома, в Запоріжжі, перемогла збірну Андорри U-21 в рамках відбору до Євро-2019.

"Жовто-сині" з початку матчу взяли м'яч під контроль. Українці мали територіальну перевагу в першій 45-хвилинці, однак не загострювали і не завдавали ударів по воротах опонента. Моментів було мало, українці довго не могли зламати ешелоновану оборону андоррців.

На 29-й хвилині Швед з-за меж штрафного непогано пробив, але воротар збірної Андорри перевів м'яч на кутовий. Україна мала перевагу, але в першому таймі не вдалося відкрити рахунок у матчі.

У другій половині зустрічі українська команда почала більш активно працювати в атаці. Був активним все той же Швед. А під завісу матчу, на 86-й хвилині, талановитий півзахисник Карпат зіграв у стінку з партнером і увірвався в штрафний, де його смикнув за руку захисник андоррців – арбітр призначив пенальті. Швед підійшов до точки, але пробив вище воріт.

Проте, вже через хвилину Мар'ян зміг реабілітуватися. Півзахисник змістився з флангу ближче до центру і пробив з-за меж штрафного майданчика і влучив у самісіньку "дев'ятку" воріт голкіпера Ікера.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Після голу українці просто довели справу до переможного. Після цього матчу Україна піднялася на друге місце у своїй відбірковій групі, маючи в активі 14 очок після 8-ми матчів

Відбір до Євро-2019 U-21

Україна U-21 – Андорра U-21 – 1:0

Гол: Швед, 87

Нереалізований пенальті: Швед, 86 (вище воріт)

Україна: Каневцев, Ледньов, Борячук (Русин, 46), Коваленко (до), Шапаренко (Третьяков, 46), Миколенко, Михайличенко, Тимчик (Гуцуляк, 81), Швед, Попов, Назарина.

Нагадаємо, 9 вересня у Львові на "Арені Львів" у рамках Ліги націй грали збірні України з Словаччини.

При невеликому домінування українців справа в матчі йшло до того, що все ж він завершиться нульовою нічиєю.

Але під завісу зустрічі на поле вийшов Віктор Циганков, який замінив Євгена Коноплянку.

І заміна спрацювала! Вітя заробив пенальті, який на 80-й хвилині реалізував Андрій Ярмоленко!

Як підсумок, 1:0 - перемога збірної України!

Також 6 вересня в чеському Брно відбувся матч Ліги націй між збірними Чехії та України.

При неймовірній підтримці українських фанатів, які завітали до Чехії, хлопці Андрія Шевченка показали класний футбол.

На швидкий гол форварда Роми Патрика Шика українці відповіли точним ударом Євгена Коноплянки на 45-й хвилині матчу.

У другій половині зустрічі на полі домінували українці, що в вилилося в ще один гол в доданий тепер уже до другого тайму час. На цей раз м'яч забив Олександр Зінченко!

Як підсумок, 1:2 - виїзна перемога збірної України, яка наступний матч Ліги націй проведе 9 вересня в Україні, у Львові, проти збірної Словаччини.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.