Боб Арум, колишній промоутер екс-чемпіона світу у восьми вагових категорияхт Менні Пакьяо (59-7-2, 38 КО), відповів на погрози боксера подати в суд.

Нагадаємо, що Пакьяо повідомив, що не отримав грошей від продажу прав на трансляцію в США свого останнього поєдинку проти Лукаса Маттиссе (39-5, 36 КО), який відбувся 15 липня.

За словами Арума, в цьому винен сам боксер, оскільки не підписав контракт з Матіссе належним чином. Арум також запевнив, що цю проблему вирішать найближчими днями.

"Ми бачили публікацію Пак'яо в Instagram. Наш адвокат Харрісон Уітман вже зв'язався з адвокатом Пак'яо. Думаю, що протягом найближчих днів ми вирішимо всі спірні питання", - цитує Арума ESPN.

Нагадаємо, Менні Пак'яо 23 вересня виступить у Києві.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Повідомляється, що 39-річний Пак'яо виступить з промовою на одному з фестивалів, який пройде на Хрещатику.

Менні Пак'яо
Менні Пак'яо

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що легендарний філіппінець підтвердив свою участь у 56-му Конгресі Всесвітньої боксерської ради (WBC), який з 30 вересня по 5 жовтня пройде в столиці України. Про це українському оргкомітету конвенції розповів президент WBC Маурісіо Сулейман.

Раніше свою участь у київському Конгресі WBC підтвердили Леннокс Льюїс і Евандер Холіфілд, а також британець Тоні Беллью.

Завершення кар'єри

Менні Пакьяо (60-7-2, 39 КО) завершить кар'єру у 2019 році. Про це розповів його промоутер Боб Арум. Також він повідомив, що Пакьяо планує провести ще три бої.

"Зустріч вийшла насиченою та інформативною. Ми дізналися, чого він хоче. Він збирається провести один бій у цьому році, потім два поєдинки в наступному і після цього завершить кар'єру", - передає слова Арума BoxingScene.

Нагадаємо, свій останній бій на сьогоднішній день Пакьяо провів проти аргентинського боксера Лукаса Маттіссе (39-5, 36 КО). Пакьяо нокаутував Матіссе в сьомому раунді.

Бій Менні Пак'яо - Лукас Матіссе
Бій Менні Пак'яо - Лукас Матіссе

Незабаром після поєдинку Маттіссе прийняв рішення завершити професійну кар'єру.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.