Французький воротар лондонського Тоттенгема і збірної Франції Уго Льоріс засуджений до позбавлення водійських прав на 1 рік і 8 місяців. Відомий голкіпер 12 вересня визнав провину у Вестмінстерському суді Лондона.

Рано-вранці, 24 серпня, Porsche Panamera Льоріса зупинили поліцейські для звичайної перевірки документів. Автомобіль Уго їхав у центрі столиці Великобританії зі швидкістю 15 км/год при дозволених 30 км/год і проїхав на червоне світло. Вміст алкоголю в крові француза більш ніж в два рази перевищив норму. У диханні Льоріса було виявлено 80 мл спирту при дозволених 35.

Адвокат голкіпера "Ле Бльо і "шпор" Девід Сонн на захист заявив, що воротар їхав з ресторану, де його пригостили інші клієнти в честь перемоги Франції на чемпіонаті світу-2018.

"15 липня мій клієнт, напевно, був найгордішою людиною на планеті. Але всього через 40 днів його беруть під варту. В наручниках він пережив приниження і провів ніч у поліцейському відділку. Але це точно ніяк не зломить пана Льоріса", – заявив під час суду Сонн.

Відомо, що, крім позбавлення прав, Уго виплатить штраф у розмірі 56 тисяч євро. Також Льоріса покарає Тоттенгем, який оштрафує голкіпера на 280 тисяч євро.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Воротар Уго Льоріс став капітаном збірної Франції після чемпіонату світу-2010 і на мундіалі 2018-го року виграв з французами "золото"!

Півзахисник збірної Чилі Дієго Вальдес потрапив у скандальну ситуацію напередодні спарингу проти збірної Південної Кореї.

Один з корейських любителів футболу опублікував в інтернеті скандальне фото з півзахисником Монаркас Морелії Вальдесом. На знімку південноамериканський футболіст імітував вузький розріз очей. В Азії такий жест вважається образою на ґрунті расизму.

"Я зустрів футболістів збірної Чилі в метро і попросив зробити спільну фотографію. Я не бачив жесту під час зйомки, тільки потім вже розгледів", – наводить слова азіатського фаната Sportstal Korea.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.