Півзахисник збірної Чилі Дієго Вальдес потрапив у скандальну ситуацію напередодні спарингу проти збірної Південної Кореї.

Один з корейських любителів футболу опублікував в інтернеті скандальне фото з півзахисником Монаркас Морелії Вальдесом. На знімку південноамериканський футболіст імітував вузький розріз очей. В Азії такий жест вважається образою на ґрунті расизму.

"Я зустрів футболістів збірної Чилі в метро і попросив зробити спільну фотографію. Я не бачив жесту під час зйомки, тільки потім вже розгледів", – наводить слова азіатського фаната Sportstal Korea.

УЄФА відкрив дисциплінарну справу за підсумками матчу Ліги націй між збірними Чехії та України (1:2) відносно обох сторін, повідомляється на офіційному сайті організації. Справу буде розглянуто 27 вересня.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Щодо чеської сторони відкрито справу за затримку початку матчу, вибігання вболівальників на поле, недостатню організацію (відсутність стюардів) зустрічі і блокування проходів на арені.

Проти української сторони розпочато розгляд за використання фанатами піротехніки, кидання різних предметів на полі, вибігання фанатів на полі, вандалізм і порушення вболівальниками правил поведінки.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.