Колишній захисник лондонського "Челсі" і збірної Англії Джон Террі відмовився переходити в московський "Спартак".

37-річний футболіст повідомив, що прийняв рішення відхилити пропозицію російського клубу.

"Після довгих роздумів я вирішив відхилити пропозицію "Спартака". Хотів би скористатися можливістю, щоб подякувати "Спартаку" і побажати клубу і його вболівальникам всього хорошого в цьому сезоні.

Це амбіційний клуб, і я дуже вражений професіоналізмом. Але після обговорення цього переходу з родиною ми вирішили, що це неправильний крок для нас в цей час. Удачі, "Спартак", - написав Террі в Instagram.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, Террі був близький до підписання контракту, але його родина вважає, що не варто переїжджати у Росію. Таке рішення викликане численними негативними публікаціями про цій країні в англійських ЗМІ.

Повідомлялося, що Террі вже пройшов обов'язковий медогляд в Римі, але після повернення в Лондон прийняв рішення не переходити в "Спартак".

Нагадаємо, повідомлялося, що угоду можна укласти до 14 вересня. Не пізніше цього терміну москвичі повинні звернутися до комітету РФС по статусу гравців, який повинен дозволити заявити англійського захисника поза заявочної кампанії.

8 вересня в Лондоні на "Уемблі" в рамках Ліги націй збірна Англії приймала збірну Іспанії. Господарі поля програли матч з рахунком 1:2, а всі м'ячі були забиті в першому таймі.

На гол Маркуса Рашфорд на 11-й хвилині іспанці відповіли точними ударами у виконанні Сауля Ніньєса і Родріго на 13-й і 32-й хвилинах.

Матч завершився з рахунком 1:2 на користь Іспанії.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.