Президент футбольного клубу Першої ліги України Інгулець Олександр Поворознюк розповів, чому він встановив клітку на стадіоні свого клубу.

"Що поганого в нашому гостьовому секторі? Всі зручності в наявності, є крісла – влаштовуйтеся зручніше. Що не так?

Це ж клітина не для нормальних вболівальників, а для дебілів, які неправильно поводяться. Через це їх туди кидають і закривають. На кожному стадіоні має це бути. І у мене є. Ми спеціально цей сектор встановили на видному місці, щоб усі його бачили і думали головою перед тим, як щось робити неправильно.

Ця "клітина" – камера тимчасового утримання для тих вболівальників, які порушують правила поведінки на стадіоні. Спочатку їм роблять зауваження, а якщо вони його не виконують, то їх просто саджають у "клітку" до з'ясування обставин. Що я неправильно зробив?

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Хочу, щоб наші вболівальники спокійно приходили з дітьми на стадіон. Вболівай, кричи, сходи з розуму, але беззаконня я не дозволю!

Така "камера" має бути за регламентом. Для тих людей, які не вміють себе поводити у громадських місцях і на стадіоні", - наводить слова Поворознюка сайт Footboom.com.

Повернення Джорджа Веа

Легендарний Джордж Веа став учасником товариського матчу Ліберія - Нігерія.

У кінці 2017-го року Джордж Веа став президентом Ліберії, але екс-зірка Монако, ПСЖ і Мілана не забуває про футбол.

Збірна Ліберії провела товариський матч проти збірної Нігерії, а на полі з'явився 51-річний Веа, який грав за національну команду з 1988-го року.

Матч був організований на честь Веа і його 14-го номера, який у збірній виведуть з обігу.

У Веа вийшла блискуча кар'єра гравця, а в 1995-му році він став першим африканцем, який виграв "Золотий м'яч".

Як повідомляв портал Знай.ua, воротар бразильської Сеари Еверсон забив красивий гол зі штрафного у ворота Корінтіанса.