Чемпіон світу за версіями WBA (Super), IBO, WBA у середній вазі казах Геннадій Головкін (38-0-1, 34 КО) і мексиканець Сауль Альварес (49-1-2, 34 КО) проведуть реванш 15 вересня. Всі квитки на бій вже продано.

Напередодні реваншу в Лас-Вегасі відбулась фінальна прес-конференція за участю боксерів, але вони відмовилися провести традиційну битву поглядів.

Альвареса і Головкіна викликали на сцену, але вони відмовилися підійти один до одного.

Сауль Альварес
Сауль Альварес

Як писав Знай.ua, всі допінг-тести, які Альварес і Головкін здавали перед реваншем, виявилися негативними.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Повідомляється, що Головкін вісім разів здавав випадкові забори крові і сечі. Зазначимо, що він жодного разу в кар'єрі не здавав позитивних допінг-тестів.

Напередодні реваншу промоутерська компанія мексиканця Golden Boy Promotions представила півгодинний промо-ролик.

Промоутерські компанії Геннадія Головкіна і Сауля Альвареса для розкрутки бою вирішили зробити сюрприз шанувальникам, і присвятили реваншу 8-бітну гру.

У грі можна вибрати за кого боксувати – Головкіна чи Альвареса, а у функціоналі доступні удар в голову, удар по корпусу і блок.

Нагадаємо, другий бій Головкін – Альварес повинен був відбутися 5 травня, але був скасований через провалений допінг-тест мексиканця. У зв'язку з цим Альварес був дискваліфікований на півроку.

Сауль Альварес
Сауль Альварес

Команда Головкіна постійно обговорює цю тему в пресі, на що Альварес жорстко відреагував:

"Послухайте, я не знаю, чого вони хочуть, чого цим хочуть добитися і так далі. Все, що я хочу – це скоріше дістатися до рингу і перемогти. Буду карати його за кожну помилку. Ця втрата моєї поваги до нього додала мотивації довести, що я кращий, як боєць", – заявив Альварес.

Сауль Альварес
Сауль Альварес

Також Альварес заявив, що його постійно перевіряють на допінг.

"Причому все це добровільно, мене ніхто не змушує. З того дня в лютому (коли Альварес провалив тести на кленбутерол) вони приходили вже 15-20 разів, і продовжують приходити. Я готовий. Фактично, я беру участь у цій програмі з 2012 року", – розповів Сауль.

Сауль Альварес напередодні реваншу з Головкіним розповів, як збирається перемогти казахстанця.

Реванш Головкін - Альварес
Реванш Головкін - Альварес

"Попередній бій з Геннадієм дав нам усе необхідне для розробки стратегії на матч-реванш. Нам не потрібно нічого змінювати та варто лише додати трохи більше ударів в кожному раунді, щоб зняти всі питання щодо перемоги в бою.

Ми орієнтуємося на стиль Головкіна і знаємо, що він не покаже нічого нового. Суперник не збирається змінюватися і буде робити все те ж саме, що і до цього. Навіть якщо Геннадій спробує змінити стиль, то, коли ситуація буде складною, Головкін повернеться до колишнього стилю", – сказав Альварес у коментарі BoxingScene.

Нагадаємо, за 30 днів до бою Сауль Альварес і Геннадій Головкін пройшли процедуру зважування для WBC.

Вага Альвареса склав 167,4 фунта (75,9 кілограма) при ліміті на цю дату 176 фунтів (79,8 кілограма). Вага Головкіна – 168,3 фунти (76,3 кілограма).

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.