Компанія Amazon Prime знімає серіал про знаменитого аргентинського футболіста і тренера Дієго Армандо Марадону. Про це повідомляється на сторінці Mundial в Тwitter.

Згідно опублікованому фото, в різні періоди життя Марадони його роль виконають 31-річний Ніколас Голдшмідт, 32-річний Назарено Касеро і 57-річний Хуан Паломіно.

Зйомки серіалу проходять в Аргентині, Уругваї, Іспанії, Італії та Мексиці. Кожен епізод фільму буде тривати одну годину. Точна кількість серій і терміни запуску в ефір поки не названі.

Голова відповідальної продакшн-студії BTF Media Франсиско Сордеро заявив, що вони продемонструють безпрецедентну сторону життя аргентинської зірки і покажуть його не тільки як чемпіона, але і як людини.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зазначимо, що Дієго Марадона вже став героєм картин, які знімали Емір Кустуріца і Марко Різі.

Дієго Армандо Марадона став чемпіоном світу у складі збірної Аргентини в 1986 році, ставав чемпіоном Італії, володарем Кубка і Суперкубка Італії, володарем Кубка УЄФА у складі Наполі. Також аргентинець був визнаний гравцем століття за результатами інтернет-голосування ФІФА.

15 травня поточного року аргентинський футболіст став головою правління брестського Динамо. Також 6 вересня Марадона був представлений у якості головного тренера мексиканської команди Дорадос де Сіналоа.

Книга Тотті

Легендарний плеймейкер Роми Франческо Тотті презентував свою автобіографічну книгу під назвою "Капітан".

"Всім зацікавленим! Я готовий показати більше подробиць у книзі, що розповідає історію мого життя", - сказав Тотті у відеозверненні у своєму Twitter.

Зараз Франческо Тотті є директором Роми.

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Алієв буде працювати головним тренером у дитячій академії Меліоратора з Бучі.