Восьмий тур Прем'єр-ліги України з футболу розпочався поєдинком між чернігівською Десною та київським Арсеналом.

У п'ятницю, 14 вересня, Десна на стадіоні імені Юрія Гагаріна у Чернігові здобула мінімальну перемогу над ФК Арсенал-Київ з рахунком 1:0.

Вирішальний м'яч на 8-й хвилині матчу забив півзахисник чернігівців Артем Фаворов.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Другий ігровий день туру відбудеться в суботу, 15 вересня. Так, відбудуться протистояння між Олександрією і донецьким Шахтарем (гру о 14.00 покаже телеканал "Футбол 2"), львівськими Карпатами і полтавською Ворсклою (17.00, ZIK).

У неділю, 16 вересня, зустрінуться донецький Олімпік та ФК Маріуполь (14.00, "Футбол 2"), луганська Зоря і київське Динамо (17.00, "2+2"), одеський Чорноморець та ФК Львів (19.30, "Футбол 1").

Турнірне становище на даний момент: Шахтар - 18 очок (після 7 ігор), Олександрія - 16 (7), Динамо - 13 (6), Зоря - 11 (7), Десна - 10 (8), Чорноморець - 9 (7), Олімпік - 9 (7), Ворскла - 9 (7), Карпати - 8 (7), Львів - 6 (7), Маріуполь - 4 (6), Арсенал-Київ - 4 (8).

Нагадаємо, зустріч 3-го туру ФК Маріуполь - Динамо (Київ) відбудеться 26 вересня.

Пиво на честь українського футболіста

Одна з пивоварень Ізраїлю випустила пиво на честь українського футболіста Олега Надуди. Присвячений українському півзахиснику алкогольний напій був зварений на пивоварні Shapiro у Бейт-Іудеї, що недалеко від Єрусалиму.

Вихованець київського Динамо Олег Надуда грав за київський СКА, а також за вінницьку Ниву. Після українського періоду кар'єри уродженець Києва перейшов у московський Спартак.

1995-му році Надуда проходив курс реабілітації в Ізраїлі. Там український футболіст і залишився, підписавши контракт з клубом Маккабі Герцлія. За ізраїльську команду українець зіграв 107 матчів і забив 17 голів. У 1995-му році Олег Надуда провів матч за збірну України. Це була кваліфікаційна гра ЄВРО-96 проти збірної Естонії.

Як повідомляв портал Знай.ua, воротар бразильської Сеари Еверсон забив красивий гол зі штрафного у ворота Корінтіанса.