Мексиканський боксер Сауль Альварес (49-2-1, 34 КО) спробував влаштувати бійку з чемпіоном світу WBC, WBA, IBO в середній вазі Геннадієм Головкіним (38-0-1, 34 КО). Інцидент стався одразу після офіційної процедури зважування.

Як тільки ринг-анонсер представив спортсменів, мексиканець напав на казаха і став його атакувати, провокуючи на відповідну реакцію. Охорона і представники боксерів моментально розтягнули учасників, не давши конфлікту розгорітися.

На зважуванні Головкін виявився важчим за Альвареса – 72,5 кг проти 72,3 кг

Поєдинок у середній вазі Головкін - Альварес відбудеться в американському Лас-Вегасі на знаменитій T-Mobile Arena. Початок трансляції 16 вересня о 06:00 за київським часом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) після бою проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) точно перейде в суперважку вагу.

Про це розповів промоутер українця Олександр Красюк.

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів в інтерв'ю Красюк Boxing.ua.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.