Протягом практик і двох сесій кваліфікації Гран-Прі Сінгапуру так і не вдалося зрозуміти, у кого ж є вирішальну перевагу. Феррарі і Мерседес їхали приблизно в рівному темпі, а Ред Булл відставав зовсім незначно.

У підсумку кваліфікацію, яка пройшла 15 вересня, виграв пілот Мерседеса Льюїс Хемілтон.

При цьому свій кращий результат британець показав з першої ж спроби, видавши просто неймовірне коло. У другій спробі Льюїс помилився і не закінчив коло, однак його конкурентам це не допомогло. Більш того, Феттель показав тільки 3-й результат, а другим став Ферстаппен.

Топ-10 кваліфікації Гран-Пр Сінгапур: Хемілтон, Ферстаппен, Феттель, Боттас, Райкконен, Ріккардо, Перес, Грожан, Вікон, Хюлькенберг

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Red Bull, одна з топ-команд Формули-1, зацікавилася німецьким гонщиком Формули-3 Міком Шумахером, сином легендарного Міхаеля. Про це повідомляє Motorsport.

Red Bull має намір підписати з 19-річним Міком контракт до 2020 року, включивши в свою програму підтримки молодих пілотів.

За умовами договору, Мік зможе брати участь у молодіжній моносерии Формула-2 або дебютувати у Формулі-1 в складі Toro Rosso – команди, яка належить Red Bull.

Як повідомляв портал Знай.ua, пілот Формули-1, фінський гонщик Кімі Райкконен з наступного сезону буде виступати в команді Sauber.