Мексиканець Сауль "Канело" Альварес у повторному бою переміг представника Казахстану Геннадія Головкіна і став чемпіоном світу за версіями WBC, WBA і IBO.

Бій, який відбувся в Лас-Вегасі, тривав усі 12 раундів і, на думку суддів, Альварес був краще в рингу - 114:114, 115:113, 115:113.

Мексиканець Канело став чемпіоном світу в середній вазі, відібравши пояси у Головкіна. Ця поразка стала першою в кар'єрі казахського боксера.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Перший поєдинок між Головкіним і Альваресом відбувся у вересні 2017-го року. Тоді дуель мексиканця і казахстанця завершилася нічиєю - 110:118, 115:113, 114:114.

Реванш спочатку повинен мав пройти в травні, але Альварес був спійманий на вживанні забороненого препарату і його дискваліфікували на шість місяців. Головкін ж замість бою з Канело у травні провів бій проти Ванеса Мартіросяна, здобувши перемогу вже в другому раунді.

Розбірки перед боєм

Мексиканський боксер Сауль Альварес (49-2-1, 34 КО) спробував влаштувати бійку з чемпіоном світу WBC, WBA, IBO в середній вазі Геннадієм Головкіним (38-0-1, 34 КО). Інцидент стався одразу після офіційної процедури зважування.

Як тільки ринг-анонсер представив спортсменів, мексиканець напав на казаха і став його атакувати, провокуючи на відповідну реакцію. Охорона і представники боксерів моментально розтягнули учасників, не давши конфлікту розгорітися.

На зважуванні Головкін виявився важчим за Альвареса – 72,5 кг проти 72,3 кг

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.