Кенійський бігун Еліуд Кіпчоге пробіг марафонську дистанцію (42 кілометри 195 метрів за 2 години 1 хвилину і 39 секунд секунд і тим самим встановив новий світовий рекорд, повідомляє IAAF.

Олімпійський чемпіон Ріо-де-Жанейро-2016 зміг перебити попередній рекорд (2:02.57), встановлений Деннісом Кіметто також на Берлінському марафоні чотири роки тому.

У травні 2017-го року Кіпчоге в італійській Монці встановив неофіційний світовий рекорд у марафоні (2:00.25). Той забіг не був частиною офіційних змагань.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Рекорд українця

На етапі Кубка світу в катарській Досі український плавець Андрій Говоров виграв золоту медаль на дистанції 50 метрів батерфляєм.

Уродженець Севастополя зміг випередити головного фаворита запливу американця Майкла Ендрю. До того ж Говоров показав кращий, а значить і рекордний результат для Кубків світу - 22,82 секунди.

Зазначимо, що саме українському плавцеві належить рекорд світу на цій дистанції, який був встановлений минулого літа. Тоді Говоров проплив 50 метрів за 22,27 секунди.

Також Знай.ua писав, що українські футзалістки розгромили суперниць з Казахстану і вийшли на чемпіонат Європи.

Як повідомляв Знай.ua, Світоліна показала, як святкувала день народження.