У матчі 8-го туру Премьер-ліги України грали між собою донецький Олімпік і Маріуполь.

У першому таймі команди обмінялися забитими м'ячами. На гол Валерія Федорчука з Маріуполя Олімпік відповів точним ударом Сергія Вакуленка з пенальті.

У другій половині зустрічі голів довго не було. Але на 80-й хвилині зустрічі помилка голкіпера донеччан Володимира Кринського допомогла маріупольцям знову вийти вперед. Воротар вийшов за межі штрафного майданчика, щоб вибити м'яч, але скинув круглого прямо в ноги Руслану Фоміну, який вразив пусті ворота.

А на закуску Валерій Федорчук оформив дубль. Як підсумок, 1:3 - перемога Маріуполя!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Українська Прем'єр-ліга. 8-й тур.

Стадіон "Динамо" імені Валерія Лобановського (Київ, Україна)

Олімпік - Маріуполь - 1:3 (1:1)

Голи: Сергій Вакуленко, 26 (пен.) — Валерій Федорчук, 8, 89, Руслан Фомін, 80.

Олімпік: Володимир Кринський, Дмитро Гришко, Антон Кравченко, Євген Зубейко, Віталій Кольцов, Євген Пасіч, Віталій Балашов, Максим Дегтярьов, Павло Ксьонз (Євген Трояновський, 73), Сергій Вакуленко (Ігор Снурніцин, 88), Сергій Політило (Тейшейра, 82).

Запасні: Костянтин Махновський, Євген Цимбалюк.

Маріуполь: Євген Гальчук, Дмитро Мішньов, Сергій Яворський, В'ячеслав Чурко (Бесір Демірі, 88), Ігор Тищенко, Руслан Фомін, Данило Ігнатенко (Андрій Борячук, 73), Олексій Биков, Олександр Зубков (Владислав Вакула, 62), Валерій Федорчук, Павло Полегенько.

Запасні: Євген Гриценко, Максим Білий, Сергій Чоботенко, Дава.

Суддя: Юрій Можаровський (Львів)

Попередження: Сергій Вакуленко, 84 - Олександр Зубков, 11. Олексій Биков, 35. Данило Ігнатенко, 60. Валерій Федорчук, 64. Павло Полегенько, 66.

Удари (в ствір): 12 (4) - 13 (6)

Кутові: 5 - 4

Офсайди: 4 - 2.

Восьмий тур Прем'єр-ліги України з футболу розпочався поєдинком між чернігівською Десною та київським Арсеналом.

У п'ятницю, 14 вересня, Десна на стадіоні імені Юрія Гагаріна у Чернігові здобула мінімальну перемогу над ФК Арсенал-Київ з рахунком 1:0.

Вирішальний м'яч на 8-й хвилині матчу забив півзахисник чернігівців Артем Фаворов.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ворскла вдало з'їздила до Львова.