Український суперважковаговик Олександр Захожий здобув ще одну перемогу на професійному рингу.

У Німеччині перспективний українець вже в першому раунді зумів нокаутувати латвійця Ріхарда Бігіса.

Ця перемога стала дев'ятою в активі 25-річного українського боксера. Зазначимо, що сім дуелей Олександр виграв нокаутом.

Олександр Захожий у незалежному рейтингу боксерів суперважкої ваги Boxrec йде на першому місці серед українських супертяжів.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Зазначимо, що уродженець Запоріжжя Захожий до боксу активно займався козацьким бойовим мистецтвом "Спас". Також Олександр був спаринг-партнером Володимира Кличка, а також нещодавно – Олександра Повєткіна. Зріст Захожего – 207 сантиметрів.

Цікава інформація:

Дебютний поєдинок Захожего відбувся 17 червня 2017 року. Олександр нокаутував спритного грузина Давіта Ґоґішвілі.

22 липня 2017 нокаутував чеха Томаша Мразека, бійця, якого не зміг відправити у нокаут Тайсон Ф'юрі.

12 серпня 2017 провів третій поєдинок і вперше переміг рішенням суддів грузина Іраклія Ґвенетадзе.

11 листопада 2017 нокаутував досвідченого боснійця Дразана Яняніна.

18 листопада 2017 відправив у нокаут серба Мілоша Доведана.

Мексиканець Сауль "Канело" Альварес у повторному бою переміг представника Казахстану Геннадія Головкіна і став чемпіоном світу за версіями WBC, WBA і IBO.

Бій, який відбувся в Лас-Вегасі, тривав усі 12 раундів і, на думку суддів, Альварес був краще в рингу - 114:114, 115:113, 115:113.

Мексиканець Канело став чемпіоном світу в середній вазі, відібравши пояси у Головкіна. Ця поразка стала першою в кар'єрі казахського боксера.

Перший поєдинок між Головкіним і Альваресом відбувся у вересні 2017-го року. Тоді дуель мексиканця і казахстанця завершилася нічиєю - 110:118, 115:113, 114:114.

Реванш спочатку повинен мав пройти в травні, але Альварес був спійманий на вживанні забороненого препарату і його дискваліфікували на шість місяців. Головкін ж замість бою з Канело у травні провів бій проти Ванеса Мартіросяна, здобувши перемогу вже в другому раунді.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.