Знаменитий нападник Маріо Балотеллі був виведений зі складу збірної Італії через проблеми з фізичною формою, а пізніше стало відомо, що форвард Ніцци починав передсезонну підготовку з вагою понад 100 кілограмів.

Балотеллі пропустив матч Ліги 1, тому що головний тренер французької команди Патрік Вієйра не включив його в заявку через проблеми з вагою.

Балотеллі відповів на це у притаманному собі стилі постом в Instagram. Маріо з сарказмом зауважив, що всі ці чутки - правда.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"Щоб ні у кого не виникало сумнівів, я вирішив зробити ось таке селфі", - написав Балотеллі.

Відзначимо, що Балотеллі зіграв за "Скуадру Адзурру" в матчі Ліги націй проти збірної Польщі.

Берінчик на шоу "Танці з зірками"

Чемпіон WBO Oriental у легкій вазі Денис Берінчик (9-0, 6 КО) продовжує участь у танцювальному телешоу "Танці з зірками".

У новому випуску програми Берінчик виконав зі своєю партнеркою Катериною Білявською вальс під саундтрек з мультфільму "Шрек".

За підсумками цього ефіру, Денис Берінчик пробився в десятку учасників, які продовжують боротьбу в шоу.

У минулих ефірах Берінчик вразив суддів віденським вальсом та номером у стилі фристайл.

Напередодні старту шоу Берінчик поділився планами, а також розповів про підготовку.

"Зараз готуюся до участі в шоу "Танці з зірками". Вже десь півтора місяці тренуюся. Дуже важко, звичайно.

Чи не буду схожий на Комарова? Ні, у мене є координація, віра в себе і хороший тренерський штаб, який мене тренує. Поки що за умовами контракту називати ім'я тренера не можу.

Цілі в шоу? На всіх змаганнях, яких я брав участь, я намагався привезти медаль. Тому мета – як мінімум фінал.

Коли знову на ринг? Найближчим часом ми зустрінемося з промоутером Олександром Красюком, щоб обговорити плани на майбутній бій. Поки все йде до того, що поєдинок буде взимку. Можливо, в грудні", – розповів Денис в інтерв'ю iSport.ua.

Як повідомляв Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.