Екс-півзахисник збірної Росії та бронзовий призер Євро-2008 Володимир Бистров став учасником вуличного розбирання, в результаті якого він отримав по обличчю.

В інтернеті з'явилося відео інциденту за участю Бистрова, який пропускає від охоронця удар.

Екс-футболіст Зеніту, Спартака, Анжі та Краснодара намагався потрапити в один з пітерських нічних клубів, але його туди не пустили, тому що він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Знаменитий футболіст, який провів минулий сезон у Тосно, на даний момент підшукує собі нову команду.

Альварес проти Головкіна

Мексиканець Сауль "Канело" Альварес у повторному бою переміг представника Казахстану Геннадія Головкіна і став чемпіоном світу за версіями WBC, WBA і IBO.

Бій, який відбувся в Лас-Вегасі, тривав усі 12 раундів і, на думку суддів, Альварес був краще в рингу - 114:114, 115:113, 115:113.

Мексиканець Канело став чемпіоном світу в середній вазі, відібравши пояси у Головкіна. Ця поразка стала першою в кар'єрі казахського боксера.

Перший поєдинок між Головкіним і Альваресом відбувся у вересні 2017-го року. Тоді дуель мексиканця і казахстанця завершилася нічиєю - 110:118, 115:113, 114:114.

Реванш спочатку повинен мав пройти в травні, але Альварес був спійманий на вживанні забороненого препарату і його дискваліфікували на шість місяців. Головкін ж замість бою з Канело у травні провів бій проти Ванеса Мартіросяна, здобувши перемогу вже в другому раунді.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.