Екс-чемпіон світу у восьми вагових категоріях Менні Пакьяо (59-7-2, 38 КО) прокоментував заяву Флойда Мейвезера про готовність провести реванш.

Пак'яо підкреслив, що поки немає ніякої конкретики, але він готовий до переговорів.

"Зараз немає конкретики, але я буду вести переговори. Коли він повернеться, ми зможемо провести бій. Ми продовжуємо говорити про це. Ми зустрілися на одному заході в Японії. Ми просто підійшли до Мейвезера в Японії і реакція вболівальників була вражаючою.

Він сказав: "Легкий бій, легкий бій". Я відповів: "Давай зробимо це, повертайся в ринг і давай битися. У мене є пояс".

Ймовірність того, що бій відбудеться, висока. Він хоче повернутися і відібрати у мене пояс. Наступного тижня я визначуся зі своїм наступним боєм. Ми дізнаємося, чи буде це Мейвезер або хтось інший, коли і де відбудеться поєдинок. Крім Флойда є Амір Хан, Теренс Кроуфорд, Едріен Бронер", – передає слова Пакьяо BoxingScene.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, чемпіон світу з боксу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейвезер (50-0, 27 КО) заявив, що готовий повернутися в бокс, щоб провести реванш з Менні Пак'яо.

На своїй сторінці в Instagram Мейвезер повідомив, що хоче провести реванш цього року, за дев'ятизначного суму.

Перший бій Мейвезер-Пак'яо відбувся 2 травня 2015 року, і завершився перемогою Мейвезера одноголосним рішенням суддів. На кону стояли титули WBA super, WBC та WBO.

Нагадаємо, Менні Пак'яо 23 вересня виступить у Києві.

Повідомляється, що 39-річний Пак'яо виступить з промовою на одному з фестивалів, який пройде на Хрещатику.

Менні Пак'яо
Менні Пак'яо

Завершення кар'єри

Менні Пакьяо (60-7-2, 39 КО) завершить кар'єру у 2019 році. Про це розповів його промоутер Боб Арум. Також він повідомив, що Пакьяо планує провести ще три бої.

"Зустріч вийшла насиченою та інформативною. Ми дізналися, чого він хоче. Він збирається провести один бій у цьому році, потім два поєдинки в наступному і після цього завершить кар'єру", - передає слова Арума BoxingScene.

Нагадаємо, свій останній бій на сьогоднішній день Пакьяо провів проти аргентинського боксера Лукаса Маттіссе (39-5, 36 КО). Пакьяо нокаутував Матіссе в сьомому раунді.

Бій Менні Пак'яо - Лукас Матіссе
Бій Менні Пак'яо - Лукас Матіссе

Незабаром після поєдинку Маттіссе прийняв рішення завершити професійну кар'єру.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.