Легендарний і непереможений чемпіон світу Флойд Мейвезер (50-0, 27 КО) зійдеться в бою з екс-чемпіоном світу Менні Пакьяо (60-7-2, 39 КО).

Про повернення в бокс Мейвезер повідомив на своїй сторінці в Instagram.

"Я повертаюся, щоб битися з Пакьяо в цьому році. Дев'ятизначна сума за день" Флойд Мейвезер

У відповідь на пост Мейвзера, Пакьяо опублікував відео, яке підписав цифрами 50-1, що означає майбутня поразка американця після бою з ним (зараз у Флойда 50 перемог, 0 поразок).

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

2 травня 2015 року в Лас-Вегасі на арені MGM Grand легендарні боксери вперше зійшлися в бою. Тоді вони билися за чемпіонські титули WBA super, WBC, WBO і журналу Ring в напівсередній вазі. Одноголосним рішенням суддів переможцем тоді став Флойд Майвезер.

Експерти ще довго критикували той поєдинок. Навіть Майк Тайсон залишився незадоволений після бою на арені MGM Grand. Голлівудський актор Джим Керрі також посміявся з бою Мейвезер – Пак'яо, а потім легендарний Леннокс Льюїс пояснив, чому поєдинок Мейвезера і Пакьяо не гідний звання "бій століття".

Нагадаємо, казах Геннадій Головкін за рішенням суддів програв мексиканцю Саулю Альваресу і позбувся чемпіонських титулів за версіями WBC, WBA, IBO і журналу The Ring в середній вазі.

Після того, як судді оголосили своє рішення Головкін вирішив не чекати своєї черги для традиційного інтерв'ю з ведучим телеканалу НВО Максом Келлерманом і пішов у роздягальню. Вболівальники на стадіоні в Лас-Вегасі не особливо зраділи такій поведінці і освистали казахстанця за таке рішення.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", мексиканець Сауль "Канело" Альварес в повторному бою переміг представника Казахстану Геннадія Головкіна і став чемпіоном світу за версіями WBC, WBA і IBO.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що екс-чемпіон світу в першій важкій вазі за версією WBC британець Тоні Беллью відзначився скандальною заявою. Він пообіцяв, що під час бою, що має відбутися незабаром, легко нокаутує українського боксера Олександра Усика.