28-річний український вінгер Андрій Ярмоленко після сенегальського форварда Демба Ба став першим гравцем Вест Хема, який у дебютному матчі в стартовому складі зумів оформити дубль за "молотобійців", повідомляє Opta.

Зазначимо, що у виїзному матчі 5-го туру Прем'єр-ліги Англії проти Евертона Ярмоленко зробив дубль, лондонці перемогли з рахунком 1:3, здобувши перші очки у цьому сезоні чемпіонату Англії. Додамо, що Андрій став найкращим гравцем поєдинку.

До цього Ярмоленко в матчах АПЛ виходив лише на заміну, але відіграв весь поєдинок Кубка Англійської ліги проти Вімблдону.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Перші голи Роналду за Ювентус

У матчі 4-го туру італійської Серії А португальський форвард Ювентуса Кріштіану Роналду нарешті перервав свою серію без забитих м'ячів, яка тривала 320 хвилин.

У домашній грі проти Сассуоло зірковий португалець відкрив рахунок у матчі на 50-й хвилині після сумбуру у штрафному майданчику гостей. Роналду вміло підставив ногу і це принесло свої плоди.

А потім на 65-й хвилині Кріштіану забив вже у фірмовому стилі після пасу партнера по команді.

За Сассуоло гол престижу забив на 90-й хвилині сенегальський форвард Кума Бабакар.

У підсумку Ювентус переміг з рахунком 2:1, а Роналду став героєм матчу.

Як повідомляв портал Знай.ua, воротар бразильської Сеари Еверсон забив красивий гол зі штрафного у ворота Корінтіанса.