Головний тренер Дербі Каунті Френк Лемпард отримав вилучення у матчі 7-го туру Чемпіоншіпа Англії проти Ротерхема.

Лемпард був покараний за постійні претензії до суддівської бригаді.

Спочатку легенді Вест Хема, Челсі та збірної Англії не сподобалося, що арбітр видалив хавбека його команди Тома Лоуренса, а потім ще призначив одинадцятиметровий у ворота "баранів". Ротерхем завдяки точнму удару Меннінга пенальті реалізував і цього голу господарям вистачило для перемоги з рахунком 1:0.

Френк Лемпард, незадоволений таким суддівством, висловив на адресу арбітра кілька лайливих слів, через які отримав червону картку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Я люблю поспілкуватися з суддями, але там нічого не було. Це не пенальті. Суперник отримав легкий одинадцятиметровий, а ми – ні. Все було проти нас", – сказав Лемпард після матчу.

Екс-зірка лондонського Челсі в цьому сезоні робить перші кроки в кар'єрі тренера. Дербі Каунті під керівництвом Лемпарда на даний момент займає 7-е місце в Чемпіоншипі Англії.

Ярмоленко в Англії

Український вінгер Андрій Ярмоленко відзначився дебютними голами у складі лондонського Вест Хема.

В матчі п'ятого туру Прем'єр-ліги Англії "молотобійці" зустрілися на виїзді з Евертоном.

Ярмоленко вперше вийшов у стартовому складі в матчі АПЛ. Вже на 11-й хвилині українець забив м'яч після передачі Марко Арнаутовича.

Цей гол став першим забитим м'ячем українських футболістів у англійській Прем'єр-лізі з 2008 року. Раніше забивав Андрій Воронін за Ліверпуль.

На цьому Ярмоленко не зупинився і вже на 31-й хвилині оформив дубль!

Матч Вест Хем виграв з рахунком 1:3, а Ярмоленко був визнаний кращим гравцем матчу. Також українець став першим футболістом після сенегальського форварда Демба Ба, якому вдалося забити два м'ячі в дебютному матчі, вийшовши в основі "молотобійців".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко підкорив фанатів Вест Хема.