Український форвард угорської Кішварди Артем Мілевський привітав екс-партнера по Динамо Київ та збірної України, а нині плеймейкера лондонського Вест Хема Андрія Ярмоленка з дублем у ворота Евертона.

"Лондон шумить", - написав Артем у своєму інстаграмі, додавши спільне фото з Яромоленко часів, коли вони грали за Динамо.

Мілевський також привітав з першими голами за Ювентус португальця Кріштіану Роналду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Ярмоленко в Англії

Український вінгер Андрій Ярмоленко відзначився дебютними голами у складі лондонського Вест Хема.

В матчі п'ятого туру Прем'єр-ліги Англії "молотобійці" зустрілися на виїзді з Евертоном.

Ярмоленко вперше вийшов у стартовому складі в матчі АПЛ. Вже на 11-й хвилині українець забив м'яч після передачі Марко Арнаутовича.

Цей гол став першим забитим м'ячем українських футболістів у англійській Прем'єр-лізі з 2008 року. Раніше забивав Андрій Воронін за Ліверпуль.

На цьому Ярмоленко не зупинився і вже на 31-й хвилині оформив дубль!

Матч Вест Хем виграв з рахунком 1:3, а Ярмоленко був визнаний кращим гравцем матчу. Також українець став першим футболістом після сенегальського форварда Демба Ба, якому вдалося забити два м'ячі в дебютному матчі, вийшовши в основі "молотобійців".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко підкорив фанатів Вест Хема.