У понеділок, 17 вересня, стало відомо, що голкіпер іспанського клубу "Леганеса" Андрій Лунін опинився серед найкращих молодих голкіперів відомого футбольного симулятора FIFA 19.

Так, українець отримав золоту картку і рейтинг 76. Його випередили тільки його колеги по амплуа - Альбан Лафон з французької "Фіорентини" (77) і Джанлуїджі Доннарумма з італійського "Мілана" (82). Про це повідомляє SportArena.

рейтинг до гри FIFA 19

Також варто зазначити, що дата виходу нової версії популярного симулятора – 28 вересня 2018 року.

Раніше повідомлялося, що український воротар Леганеса Андрій Лунін був оцінений авторитетним іспанським виданням Marca, як один із найкращих орендованих гравців Ла Ліги. Marca склала символічну збірну найкращих орендованих гравців Ла Ліги.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Місце у рамці зайняв 19-річний українець Андрій Лунін, який перейшов на правах річної оренди у Леганес з мадридського Реала. В одному списку з Луніним виявилися такі зіркові футболісти, як Луїс Адвинкула, Джованні Ло Чельсо, Міші Батшуайї, Сандро, Андре Сільва, Денис Черишев, Пабло Інсуа, Тео Ернандес, Максим Гоналон і Джоні.

збірна найкращих орендованих гравців Ла Ліги

Крім того, півзахисник київського Динамо і збірної України Віктор Циганков потрапив у десятку найкращих гравців у FIFA 19. 20-річний футболіст атакуючого плану отримав рейтинг 92 у футбольному симуляторі, випередивши багатьох світових зірок. Точне місце Циганкова ще невідомо, але зазначимо, що футболісти, які посіли місця з 11 по 15, мають рейтинг 90.

Нагадаємо, що экс-нападаючий київського Динамо і донецького Шахтаря Олександр Гладкий допоміг турецькому Ризеспору обіграти Гіресунспор у товариському матчі.

Як повідомляв портал Знай.uа, знаменитий шведський форвард Златан Ібрагімович у грі за Лос-Анджелі Гелаксі забив свій 500-й гол у кар'єрі.

Також портал Знай.uа писав, що український півзахисник Олександр Зінченко отримав шанс потрапити в основу Манчестер Сіті через травми конкурентів.