Кумедний епізод стався під час поєдинку 1-го туру Ліги Європи між кіпрським АЕКом з Ларнаки і швейцарським Цюріхом (0:1).

На 61-й хвилині матчу 26-річний захисник швейцарської команди Бенджамін Кололлі відкрив рахунок у матчі з пенальті і побіг святкувати гол за рекламні щити в бік фанатів Цюріха. Але косоварський футболіст не знав, що на стадіоні в Ларнаці є рів, який відокремлює трибуни від поля.

Кололлі перестрибнув бетонну огорожу і провалився в траншею. Автору голу довелося звертатися за допомогою до стюардів, щоб вони витягли його з прірви.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На щастя, Беньямін не отримав травм і продовжив матч, який Цюріх виграв з рахунком 0:1.

Гра Ворскли у Лондоні

У матчі 1-го туру групового раунду Ліги Європи Арсенал на "Емірейтс Стедіум" в Лондоні приймав Ворсклу.

У першому таймі лондонці забили один м'яч після прекрасної комбінації, яку завершив П'єр-Емерік Обамеянг.

У другій половині зустрічі "каноніри" продовжили забивати у ворота ворсклян. Спочатку відзначився точним ударом Денні Уелбек, а потім Обамеянг оформив дубль. Також забив свій м'яч і знаменитий Месут Озіл.

Але Ворсклі все ж вдалося відзначитися голом престижу. На 77-й хвилині по воротах лондонців точно пробив Володимир Чеснаков, а на 94-й хвилині В'ячеслав Шарпар забив другий м'яч полтавчан у цій грі.

Матч завершився впевненою перемогою Арсенала з рахунком 4:2.

Ліга Європи. Група Е

Арсенал (Лондон, Англія) - Ворскла (Полтава, Україна) - 4:2 (1:0)

Голи: Обамеянг, 32, 56, Уелбек, 48, Озіл, 74 - Чеснаков, 77, Шарпар, 90+4.

Як повідомляв портал Знай.ua, Реал розгромив Рому в Мадриді.