Після матчу Ліги Європи Арсенал Лондон – Ворскла Полтава (4:2) головний тренер збірної України Андрій Шевченко і плеймейкер національної команди, а також Вест Хема Андрій Ярмоленко зайшли в роздягальню української команди, повідомляє SportArena.

Зоряні тренер і футболіст дивилися матч з трибун "Емірейтс".

"У роздягальні був не тільки я, був і Андрій Шевченко, тренери нашої збірної. Розповіли про ті помилки, які бачили з трибуни. Підбадьорили гравців, побажали їм самовдосконалення й успіхів і у внутрішньому чемпіонаті, і в Лізі Європи", – сказав президент Ворскли Роман Черняк.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наступний матч у рамках Прем'єр-ліги України Ворскла зіграє проти луганської Зорі.

Феєрія Ярмоленка в Англії

Український вінгер Андрій Ярмоленко відзначився дебютними голами у складі лондонського Вест Хема.

В матчі п'ятого туру Прем'єр-ліги Англії "молотобійці" зустрілися на виїзді з Евертоном.

Ярмоленко вперше вийшов у стартовому складі в матчі АПЛ. Вже на 11-й хвилині українець забив м'яч після передачі Марко Арнаутовича.

Цей гол став першим забитим м'ячем українських футболістів у англійській Прем'єр-лізі з 2008 року. Раніше забивав Андрій Воронін за Ліверпуль.

На цьому Ярмоленко не зупинився і вже на 31-й хвилині оформив дубль!

Матч Вест Хем виграв з рахунком 1:3, а Ярмоленко був визнаний кращим гравцем матчу. Також українець став першим футболістом після сенегальського форварда Демба Ба, якому вдалося забити два м'ячі в дебютному матчі, вийшовши в основі "молотобійців".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко підкорив фанатів Вест Хема.