Півзахисник мадридського "Реала" Лука Модрич, який був визнаний найкращим півзахисником ЛЧ-2017/18, отримав вісім місяців в'язниці умовно. Про це пише газета El Mundo.

Футболіст зізнався в ухиленні від сплати податків в Іспанії, за що йому призначено умовний термін і штраф у розмірі 1,4 млн. євро.

Слідство встановило, що Модрич приховав від мінфіну Іспанії 291 тис. євро доходів за іміджеві права, які він отримав у 2013 році, і 580 тис. євро у 2014 році.

Згідно з нормами країни, кримінальний строк не менше двох років за ухилення від сплати податків вважається умовним.

Названо найкращого гравця Ліги чемпіонів

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

УЄФА оголосив найкращого гравця Ліги чемпіонів сезону-2017/18. Ним став півзахисник мадридського "Реала" Лука Модрич, який раніше також був визнаний найкращим півзахисником ЛЧ-2017/18.

У боротьбі за звання найкращого футболіста хорват випередив Кріштіану Роналду та Мохамеда Салаха.

Гол Роналду визнаний найкращим в сезоні

УЄФА назвав найкращий гол минулого сезону за підсумками голосування на офіційному сайті.

Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду

Найкращим був визнаний гол португальського нападника Кріштіану Роналду у ворота "Ювентуса" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (3:0).

За гол Роналду проголосували понад 197 тисяч осіб, а всього у голосуванні взяли участь понад 346 тисяч любителів футболу.

УЄФА планує створити новий турнір

УЄФА планує з 2021 року заснувати новий єврокубковий турнір, повідомляє видання Bild. Цей турнір стане доповненням до Лізі чемпіонів і Лізі Європи. Таким чином, УЄФА прийняв рішення реформувати єврокубковий календар.

За інформацією джерела, кількість команд-учасниць основного раунду Ліги чемпіонів залишиться колишнім – 32, в Лізі Європи гратимуть 32 клубу замість нинішніх 48.

У новому змаганні, назва якого поки не повідомляється, виступлять також 32 клубу. Автори ідеї створення нового турніру хочуть спростити доступ на євроарену для клубів зі Скандинавії і Східної Європи, але обійтися без розширення Ліги Європи.

Як повідомляв портал Знай.ua, стали відомі всі учасники групового раунду Ліги Європи.