Дружина аргентинського захисника іспанської Валенсії Есекіеля Гарая Тамара Горро вчинила акт у підтримку фемінізму.

На своїй сторінці в инстаграме дівчина опублікувала знімок, на якому вона абсолютно гола стоїть на пагорбі, з якого відкривається прекрасний краєвид.

"Жінка вільна. Я гола, тому що хочу цього. Я обнажаюсь, тому що нікому не завдаю шкоди. Я гола, тому що нічим не відрізняюся від інших. Я гола, тому що я вільна", – підписала еротичне фото Тамара Горро.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Українські тенісистки Людмила і Надія Кіченок разом з Мартою Костюк спробували себе в ролі моделей, надівши привабливі вбрання. Відповідне відео виклала в своєму Instagram Людмила Кіченок.

"Я просто переглядала відео на своєму телефоні і знайшла це", – прокоментувала повідомлення українська тенісистка.

Варто відзначити, що це відео не залишило байдужими шанувальників спортсменок. Користувачі почали активно обговорювати опубліковане відео. І ось що вони пишуть:

"Це повинна була бути гарна нарізка з музикою", "Які лялечки", "Богині!", "Красуні!", "Це взагалі законно?", "Надія є! А де Віра і Альбіна?", "Шикардос", "Fantastic!", - засипали компліментами тенісисток захоплені фоловери.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, українська красуня стала наймолодшою чемпіонкою світу з дзюдо.