У суботу, 22 вересня, легендарний футбольний тренер Алекс Фергюсон повернувся на рідний стадіон "Олд Траффорд" вперше після інсульту, що стався у травні 2018-го року. 76-річний шотландський фахівець побував на матчі Прем'єр-ліги Англії, в якому Манчестер Юнайтед зіграв внічию з Вулвергемптоном (1:1).

"Радий повернутися. Трохи нервую перед грою, адже був на матчі ще у квітні. Сподіваюся, Манчестер Юнайтед здобуде перемогу", — процитувала Алекса Фергюсона прес-служба англійської команди.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"З поверненням, бос", — написав на своїй сторінці в соцмережах один з найбільш знаменитих учнів Фергюсона датський голкіпер Петер Шмейхель.

фанати Манчестер Юнайтед дуже душевно оплесками зустріли легендарного спеціаліста на трибунах "Олд Траффорд".

Найтитулованіший тренер в історії світового футболу Алекс Фергюсон (49 трофеїв!) очолював англійський Манчестер Юнайтед 26 (!) років з 1986-го по 2013 рік і виграв за манкуніанцями безліч кубків. У 1999-му почесний громадянин Абердіна Фергюсон був посвячений у лицарі королевою Єлизаветою II. З ФК Абердін сер Алекс виграв Кубок кубків. У 2002 році його включили у Зал слави англійського футболу.

Перші голи Роналду за Ювентус

У матчі 4-го туру італійської Серії А португальський форвард Ювентуса Кріштіану Роналду нарешті перервав свою серію без забитих м'ячів, яка тривала 320 хвилин.

У домашній грі проти Сассуоло зірковий португалець відкрив рахунок у матчі на 50-й хвилині після сумбуру у штрафному майданчику гостей. Роналду вміло підставив ногу і це принесло свої плоди.

А потім на 65-й хвилині Кріштіану забив вже у фірмовому стилі після пасу партнера по команді.

За Сассуоло гол престижу забив на 90-й хвилині сенегальський форвард Кума Бабакар.

У підсумку Ювентус переміг з рахунком 2:1, а Роналду став героєм матчу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.