6 жовтня чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (26-0) проведе бій проти екс-чемпіона Конора Макгрегора (21-3).

Бій Макгрегор - Нурмагомедов відбудеться на UFC 229. Це буде перший захист титулу для Нурмагомедова.

Бій Макгрегор - Нурмагомедов
Бій Макгрегор - Нурмагомедов

Напередодні Нурмагомедов і Макгрегор провели спільну прес-конференцію в Нью-Йорку, де влаштували словесну перепалку.

Хабіб розповів, що не розумів англійської Макгрегора, тому не відповідав на його звинувачення.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я не чув Конора, так як не розумію його англійської. Він хоче рекламувати алкоголь. А у мене все в порядку. Мені не подобається, коли люди вживають матюки. Сам я не лаюся, оскільки дуже багато молоді стежить за мною. Я не хочу подавати поганий приклад молодим людям.

Зрозуміло, вони хочуть розкрутити цей поєдинок, щоб добре заробити, але й про молодих людей треба думати.

Про Конора говорити не хочу, я говорю про себе. Знаю, що ніхто не ідеальний, і кожен може зробити помилку. Яке залишу послання фанатам? Я провчу цього хлопця, размажу його", - розповів Нурмагомедов в інтерв'ю таблоїду TMZ.

Нагадаємо, квитки на бій Макгрегор – Нурмагомедов розкупили за рекордний час – всього за три хвилини. Зазначимо, що найдешевший квиток коштував 205 доларів, найдорожчий – 2505 доларів.

Батько і тренер Нурмагомедова Абдулманап прокоментував поєдинок сина з Макгрегором, і розповів про рекордний гонорар.

"Хабіб знаходиться в хорошій формі. Тільки всевишній знає, як пройде поєдинок, але Росія вправі очікувати від Хабіба перемоги над Конором.

Хабіб за бій з Макгрегором отримає рекордну суму для російського бійця, який виступає у змішаних єдиноборствах, – розповів Абдулманап Нурмагомедов в інтерв'ю Р-Спорту.

Проте, сума гонорару не уточнюється, її має озвучити керівництво UFC. Він також додав, що Хабіб буде готуватися до бою в США в Сан-Хосе.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Конора Макгрегора подали до суду.