У фіналі FACEIT Major London 2018 данська команда Astralis обіграла Natus Vincere і офіційно стала найкращою командою у світі — як по сумі титулів, так і по грі. NaVi, здавалося, були єдиними, хто міг зупинити данців, але як такої битви і не вийшло: Astralis здолала NaVi 2:0 — 16:6 на Nuke і 16:9 на Overpass.

На шляху до фіналу Astralis здолала FaZe Clan і Team Liquid, а Natus Vincere перемогли BIG MIBR. Обидві команди не віддали ні однієї карти до фіналу.

Данці заробили 500 тисяч доларів за перемогу в турнірі. Natus Vincere дісталося 150 тисяч доларів. Обидві команди візьмуть участь у мейджорі в польському Катовіце, який запланований на період з 14 лютого по 3 березня.

Незважаючи на поразку в фіналі, український колектив виграв підряд три престижних турніри: StarSeries & i-League CS:GO Season 5, CS:GO Asia Championships 2018 ELEAGUE і CS:GO Premier 2018.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Акція ультрас

Матч Суперліги Швейцарії між Янг Бойз і Базелем був припинений вже на 15-й хвилині. Фанати бернського Янг Бойз (господаря матчу) закидали поле тенісними м'ячиками і геймпадами від PlayStation, а також розгорнули величезний банер зі знаком паузи.

У свою чергу, фанати Базеля дістали свої банери, на одному з яких також були гасла протесту.

Таким чином фанати протестують проти інвестицій клубів у кіберспорт, повідомляє швейцарська газета RTS. Приміром, Базель підписав контракти з трьома гравцями з футбольного симулятору FIFA.

Після цієї акції суддя зупинив м'яч, щоб прибрати м'ячики і джойстики з футбольного поля.

Матч був продовжений через кілька хвилин, а Янг Бойз в результаті розгрому виграв у Базеля з рахунком 7:1. Зазначимо, що для Базеля - це найбільша поразка за 17 років. У 2001-му році "синьо-червоні" програли Сьону з рахунком 1:8.

Як повідомляв портал Знай.ua, новий Android Pie замінить всі ігрові приставки.