Італійський Ювентус оголосив про плани випустити власну криптовалюту.

Вона буде представляти собою фан-токен і дозволить фанатам активніше брати участь у житті туринського клубу. З допомогою нової монети і мобільного додатку вболівальники Ювентуса зможуть голосувати за товариські матчі, вибирати кольори та символіку клубу, а також отримувати інші бонуси, повідомляє видання Сryptoratings.

"Наша мета – побудувати найбільше світове футбольне співтовариство і торгову площадку для футбольних фанатів, поряд з демонстрацією того, що блокчейн і криптовалюта – це надійна, затребувана технологія", – сказав один з розробників валюти Олександр Дрейфус.

Перші голи Роналду за Ювентус

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У матчі 4-го туру італійської Серії А португальський форвард Ювентуса Кріштіану Роналду нарешті перервав свою серію без забитих м'ячів, яка тривала 320 хвилин.

У домашній грі проти Сассуоло зірковий португалець відкрив рахунок у матчі на 50-й хвилині після сумбуру у штрафному майданчику гостей. Роналду вміло підставив ногу і це принесло свої плоди.

А потім на 65-й хвилині Кріштіану забив вже у фірмовому стилі після пасу партнера по команді.

За Сассуоло гол престижу забив на 90-й хвилині сенегальський форвард Кума Бабакар.

У підсумку Ювентус переміг з рахунком 2:1, а Роналду став героєм матчу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.