24 вересня у Лондоні відбулася церемонія нагородження The Best FIFA Football Awards, на якій були названі імена кращих гравців і тренерів 2018-го року.

Кращим воротарем був визнаний голкіпер мадридського Реала і збірної Бельгії Тібо Куртуа.

Кращим тренером став наставник збірної Франції Дідьє Дешам.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень
Показати ще

Найкращим тренером у жіночому футболі став також француз Рейнальд Педрос, який очолює жіночу команду ФК Ліон.

Найкращим голом року став забитий м'яч єгиптянина Мохаммеда Салаха за Ліверпуль у ворота Евертона в принциповому мерсисайдському дербі.

Також були визначені кращі фани за підсумками року.

Перемогу здобули вболівальники збірної Перу, які були активними під час чемпіонату світу-2018, який став для їх національної команди першим за 36 років.

Крім перуанців за звання кращих боролися фанати збірних Японії та Сенегалу, а також уболівальник однієї з команд нижчих ліг Чилі, який заради підтримки улюбленого клубу подолав 3000 кілометрів.

Супергол в Англії

У 9-му турі Чемпіоншіпа Англії Астон Вілла в Бірмінгемі на "Вілла Парк" грала з Шеффілдом Уенсдей.

Матч завершився перемогою гостей з рахунком 1:2. Але поразку господарів, змусив забути диво-гол у виконанні 23-річного шотландського півзахисника Джона Макгінна на 53-й хвилині.

Після того, як м'яч головою два гравці Шеффілда вибили за межі штрафного майданчика, круглий прилетів на ногу шотландцеві.

Макгінн приклався по м'ячу та увігнав його у дев'ятку. Ядро влетіло в ціль по фантастичній траєкторії. Помилуйтеся, як це було:

Такі голи свого часу вдавалося забивати легендарному бразильському захиснику Роберто Карлосу:

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.