Форвард київського Арсеналу Сергій Гринь розповів про борги по зарплаті, і про інші проблеми в столичному клубі.

“З тих пір, як нам платили, пройшло вже два місяці. Останню зарплату ми отримали за липень. Я не хочу говорити про клуб нічого поганого, але очевидно, що організація тут на низькому рівні. Кожному з нас є, що сказати.

Про що говорити, якщо вже два тижні на базі немає світла. Переодягаємося в темряві, при світлі ліхтариків мобільних телефонів. Вода в душі – непередбачуваної температури. Прання відсутнє, харчування забезпечується тільки на заїздах”, - цитує Гриня Спорт-Експрес.

Відставка Раванеллі

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Арсенал-Київ у матчі 9-го туру Прем'єр-ліги України програв донецькому Олімпіку " з рахунком 1:3.

Після матчу італійський наставник киян Фабріціо Раванелли довго не виходив з роздягальні, куди завітали представники керівництва Арсеналу.

За підсумками бесіди легендарний Фабріціо Раванелли вийшов до журналістів і оголосив про своє рішення припинити роботу зі столичним клубом. За словами Раванелли, відставка - це його особиста ініціатива.

"Мій контракт не виконано. Замість того, щоб цінувати мене, професіоналізм нашої тренерської команди, були постійні атаки з боку президента клубу Пирича. Він не знає про труднощі, які присутні в команді. Гравці скаржаться про невиплату зарплат", – сказав знаменитий італієць.

Фабріціо Раванелли прийшов у Арсенал-Київ влітку 2018-го, змінивши на посту головного тренера Сергія Литовченка. Під керівництвом італійця київська команда в стартових восьми турах набрала всього 4 очки і замикає турнірну таблицю Прем'єр-ліги України.

До київського періоду єдиним місцем роботи в якості головного тренера для Раванелли був французький Аяччо.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України піднялася відразу на шість позицій в оновленому рейтингу ФІФА, продемонструвавши найбільший прогрес у світі за вересень.