Збірна України з футболу піднялася відразу на шість позицій в оновленому рейтингу Міжнародної федерації футболу (ФІФА), продемонструвавши найбільший прогрес у світі за останній місяць.

Нагадаємо, що у вересні збірна України здобула перемоги над Чехією і Словаччиною в Лізі націй, що дозволило піднятися на шість позицій і зайняти 29 місце рейтингу (1483 бали).

Українська команда обігнала Ісландію, Іран, Венесуелу, Парагвай та Ірландію. Цей прогрес є максимальним серед всіх збірних, представлених у рейтингу.

Перше місце в рейтингу займають Белгия і Франція (у них рівна кількість очок - 1729).

Оновлений рейтинг FIFA
Оновлений рейтинг FIFA

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, ФІФА оприлюднила список претендентів на звання гравця року. У шорт-лист потрапили Кріштіану Роналду ("Ювентус", Португалія), Лука Модрич ("Реал", Хорватія) і Мохамед Салах ("Ліверпуль").

В трійку вперше за багато років не потрапив Ліонель Мессі, який був у десятці номінантів, опублікованій в липні.

Переможець буде оголошено 24 вересня в Лондоні на урочистому гала-вечорі The Best FIFA Football Awards.

Названо найкращого гравця Ліги чемпіонів

УЄФА оголосив найкращого гравця Ліги чемпіонів сезону-2017/18. Ним став півзахисник мадридського "Реала" Лука Модрич, який раніше також був визнаний найкращим півзахисником ЛЧ-2017/18.

У боротьбі за звання найкращого футболіста хорват випередив Кріштіану Роналду та Мохамеда Салаха.

Гол Роналду визнаний найкращим в сезоні

УЄФА назвав найкращий гол минулого сезону за підсумками голосування на офіційному сайті.

Найкращим був визнаний гол португальського нападника Кріштіану Роналду у ворота "Ювентуса" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (3:0).

За гол Роналду проголосували понад 197 тисяч осіб, а всього у голосуванні взяли участь понад 346 тисяч любителів футболу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Реал розгромив Рому в Мадриді.